Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.360connectorsclub.nl/wp-includes/formatting.php on line 4387

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.360connectorsclub.nl/wp-includes/formatting.php on line 4387

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.360connectorsclub.nl/wp-includes/formatting.php on line 4387

Memberblog Suzanne | “Mijn bucketlist? Meer van het leven genieten!”

Afgelopen donderdag stapte ik al om kwart over 6 op mijn fiets richting de Groenburgwal in Amsterdam. Ik had namelijk met mezelf afgesproken dat ik eens een keer op tijd weg zou gaan van mijn werk, om niet overhaast aan te komen op mijn afspraak: de clubavond van 360° Connectors Club.

Ik heb nogal eens de neiging om iets te veel te werken, veroorzaakt door een ontzettend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit maakt dat ik ALTIJD nog wat moet afmaken op mijn werk. Een laatste mailtje, mijn agenda bijwerken, de financiën. Mijn collega’s vliegen om half 6 de deur uit, ik blijf zitten. Ik voel me verantwoordelijk voor alles en iedereen, over dingen waar ik geen invloed op heb. En daardoor maak ik soms dingen die ik eigenlijk heel belangrijk vind te weinig mee!

Donderdagochtend had ik eindelijk weer eens de vibe te pakken om hier wat aan te doen. Want te laat komen op een avond die in het teken staat van ‘ontdekken wat je echt zelf wilt’, waar ik me ook nog eens vrijwillig voor heb aangemeld, was voor mij echt geen optie! Dus was ik keurig op tijd op de tweede clubavond die plaatsvond in de Startup Orgy, een authentieke locatie waar het prachtige interieur en design een geweldige sfeer neerzette. Hier hing ik aan de lippen van Carolien Bijen van &Samhoud toen zij vertelde over haar persoonlijke zoektocht en de kracht van persoonlijke visie. Ik ging enthousiast aan de slag met haar opdracht om een gewaagd doel te formuleren en tijdens haar presentatie plaatste ik af en toe een kritische noot  bij ‘doe vooral wat je echt wil’. Dat laatste is namelijk volgens mij makkelijker gezegd dan gedaan! Aandachtig luisterde ik naar de creatieve dromen van de andere connectors. Prachtige doelen, soms gebaseerd op grondig denkwerk. Zover ben ik niet, en misschien kom ik daar ook wel niet.

Mijn doelen zijn toch vooral pragmatisch van karakter. Mijn bucketlist wordt dan ook aangevoerd door ‘minder werken’. Met verder nog onder andere ‘het kopen van een dure handtas’ en ‘een reis maken met mijn vriendje’! De lijst teruglezend, vond ik één overkoepelend thema: meer van het leven genieten! En weet je wat het leuke is? Binnen één week na de clubavond heb ik besloten een reis naar Nieuw-Zeeland en Indonesië te gaan maken eind dit jaar, het wachten is op een goede prijs voor een ticket.

We sloten de avond af met een intiem optreden van singer-songwriter Rachèl Louise. Ze vertelde over haar laatste album ‘Be your own cheerleader’ en inspireerde ons met persoonlijke verhalen over haar zoektocht naar authenticiteit en succes in de muziekindustrie. Ook hadden wij de eer om een nieuw nummer van haar te horen dat zij nét had geschreven en nog niet eerder had laten horen, dat was echt een mooi moment! Een bijzondere afsluiting van een bijzondere avond.

Suzanne van der Vaart, PR Consultant @ Newslab
Suzanne van der Vaart, PR Consultant @ Newslab

Donderdagavond 24 april is het eerstvolgende event van 360° Connectors Club, deze clubavond gaan we samen ontdekken hoe we onszelf het beste kunnen presenteren aan de mensen om ons heen. Durf jij jezelf écht te laten zien? Check het event!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.360connectorsclub.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.360connectorsclub.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.360connectorsclub.nl/wp-includes/formatting.php on line 4387

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.360connectorsclub.nl/wp-includes/formatting.php on line 4387

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.360connectorsclub.nl/wp-includes/formatting.php on line 4387

Geef een reactie
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.360connectorsclub.nl/wp-includes/formatting.php on line 4387

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *